Om in een winkelstraat goed gezien te worden en om te zorgen voor een prachtige uitstraling adviseren wij om te kiezen voor gevelbanieren.

De uithouders waartussen de banier gespannen wordt, zijn gemaakt van geborsteld RVS. De breedte van de gevelbanieren is 70cm en de lengte varieert van 150 tot 280cm. Onze monteurs zorgen ervoor dat de gevelbanieren vakkundig geplaatst worden. Zij zorgen ervoor dat de banieren goed worden opgespannen, zodat de uitstraling gewaarborgd is.

Doeksoorten

Het doek wordt gemaakt van Blockout-PVC (610-800 gr./m2), dit is een hoogwaardig en sterke doeksoort. De binnenkant heeft een zwarte kern en omdat er geen sprake is van een doordruk is uw uiting van beide kanten zichtbaar. Frontlit-PVC kan alleen enkelzijdig bedrukt worden en hierdoor is het ongeschikt om te gebruiken bij gevelbanieren.

Aanleverspecificaties

Om een zo goed mogelijk eindresultaat van uw vlag te behalen, is een goed digitaal bestand van uw ontwerp essentieel. Als u uw logo of opdruk heeft laten maken bij een reclamebureau, dan kunnen zij in veel gevallen de verzending van het bestand regelen.

Wanneer u geen contact hebt met een reclame- of ontwerpbureau vindt u hieronder een korte uitleg over hoe u bestanden kunt aanleveren.

  • Aan te leveren bestanden moeten geschikt zijn voor de PC en dienen als vectorbestand te worden aangeleverd. (Adobe Illustrator CS6, Adobe Photoshop CS2, Coreldraw X7);
  • Teksten dienen altijd te zijn omgezet naar contouren;
  • Kleuren dienen aangeleverd te worden in PMS (coated) of RAL kleuren;
  • Foto’s dienen als TIFF, PSD of JPG bestand worden aangeleverd in fullcolour, niet in RGB (BMP, GIF en geplaatste afbeeldingen zijn vaak niet geschikt);
  • Foto’s dienen een minimale resolutie te hebben van 400dpi bij een schaal van 1:10 van de uiteindelijke beeldgrootte (niet softwarematig verhogen)

U kunt uw bestanden versturen naar info@swedamast.nl.

Meer informatie?

Bij Swedamast Nederland BV kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587658

E-mailadres:
info@swedamast.nl