Swedamast Nederland BV is een betrouwbare partner in de aankleding van uw evenement of woonplaats. Wilt u het centrum van uw stad of dorp opfleuren? Organiseert u een festival of ander evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In het verleden hebben wij grote projecten aangekleed, maar ook voor kleinschalige evenementen kunt u bij ons terecht. U kunt dan denken aan kleurrijke linten voor de winkelstraat, dranghekdoeken, (huur)vlaggenmasten, frames en spandoeken. Wat betreft doekbedrukking is, in overleg, alles mogelijk. U bent welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom, maar onze adviseurs komen ook graag langs voor een afspraak op locatie.

Centrumaankleding

Wat is er nu mooier dan, gedurende een periode, het centrum van uw stad of dorp aan te kleden? Bij Vlaggenindustrie Groningen bent u aan het juiste adres! In het verleden hebben wij dit voor diverse centra verzorgd. Of het gaat om gekleurde linten, paraplu’s of vlaggetjes, wij kunnen het voor u verzorgen. Naast een kleurrijke uitstraling verhoogt het de sfeer in de straat. Aangezien dit maatwerk betreft adviseren wij u om bij interesse contact met ons te nemen. U ontvangt dan van één van onze adviseurs een passende offerte.

Eventbanners

De EventBanner is een uniek, windtunnel getest banierhoudersysteem om banieren aan bestaande masten te monteren. Het systeem is zowel geschikt voor permanente als tijdelijke toepassingen. De EventBanner, geeft uw straat, dorp, stad de perfecte uitstraling!

Meest voorkomende afmeting doekformaat:

  • 200x70cm
  • 250x70cm

Het doek wat gebruikt wordt voor EventBanner is van PVC zeildoek en verkrijgbaar in twee varianten:

  • Standaard variant, PVC zeildoek, Blockout PVC 650gr
  • Luxe variant, PVC zeildoek, Vutek, vinyl Blockout

Evenementen

Swedamast Nederland BV helpt u graag bij het aankleden van uw evenement. Wij denken met u mee om voor de juiste uitstraling te zorgen. Wij verzorgen onder andere spandoeken, dranghekdoeken, finishdoeken, vlaggen en/of (huur)vlaggenmasten. In overleg is alles mogelijk, daarom adviseren wij u om bij interesse contact met ons te nemen. Een afspraak op locatie, om de mogelijkheden door te nemen, is uiteraard mogelijk.

Meer informatie?

Bij Swedamast Nederland BV kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587658

E-mailadres:
info@swedamast.nl