Overige producten

Muuframe

Wilt u de binnen- of buitenkant van uw pand voorzien van een opvallende reclame? Swedamast levert muurframes in ieder mogelijk formaat.  Naast het frame kunnen wij ook de bijpassende spandoeken leveren en deze direct inhangen. Deze frames en doeken zijn van sterk materiaal en alle afmetingen zijn mogelijk.

 

U kunt een afspraak maken met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken op locatie, daarnaast beschikken wij over monteurs die uw frame vakkundig kunnen plaatsen.

Houten vlaggenmasten

Een houten vlaggenmast zorgt voor een speciale uitstraling aan uw karakteristieke woning of bedrijfspand. Onze houten vlaggenmasten zijn vervaardigd van massief Noors grenen en worden meerdere malen afgewerkt met een hoogwaardige lak. Een houten mast heeft hierdoor, in vergelijking met een polyester of een aluminium mast, meer onderhoud nodig. De vlaggenmast is voorzien van een koord en een kikker waarmee een vlag gemakkelijk kan worden gehesen. Wij plaatsen doorgaans in een hard-houten mastbok of in een gegalvaniseerd stalen uitvoering.

Windzakken

Een windzak is het ideale product om u een indicatie te geven van de windrichting en de windsnelheid op een bepaald moment. De windzak is een koker van vlaggendoek welke wij in elk gewenste kleur kunnen produceren. De kleuren rood en wit zijn de kleuren die doorgaans het vaakst voorkomen bij een windzak. Windzakken worden voornamelijk gebruikt voor lucht- en wegverkeer of op een brandweerkazerne.

 

Klik hier om uw windzakring te bestellen

PoleLED verlichting

Dankzij het verlichting-systeem van PoleLed zorgt u ervoor dat uw uiting ook in het donker zichtbaar is. Deze duurzame LED verlichting is gemakkelijk en snel te installeren op vlaggenmasten met een maximale diameter van 120mm. Het systeem is onderhoudsvrij en neemt minimale ruimte in beslag.

Fairybell

Met de fairybell kerstverlichting wordt uw vlaggenmast omgetoverd tot lichtgevende kerstboom. Met minimaal 1200 LED-lampjes in de kleur warm-wit, bent u verzekerd van een geweldige uitstraling. Het systeem weegt zelf weegt nog geen 5kg en is eenvoudig op te zetten. Via onderstaande link kunt u de juiste Fairybell eenvoudig bestellen.

 

Klik hier om uw fairybell te bestellen. 

Offerte aanvragen    Dhr.Mevr.

    This will close in 190000 seconds

    Offerte aanvragen