Reparatie

Onze gespecialiseerde monteurs kunnen alle werkzaamheden aan uw vlaggenmast uitvoeren. Swedamast Nederland levert alleen de beste kwaliteit vlaggenmasten, echter is slijtage aan de vlaggenmast niet te voorkomen. Daarom adviseren wij om meerdere keren per jaar de vlaggenmast te controleren op gebreken. De servicedienst kan bij u op locatie elk defect direct herstellen, hierdoor wordt verdere schade voorkomen en is uw uitstraling gewaarborgd.

Met een groot aantal partijen in de Benelux hebben wij onderhoudscontracten afgesloten. Dankzij dit contract bent u verzekerd van een zorgeloze vlagvoering. Onze monteurs komen een vast aantal keer per jaar de nodige werkzaamheden aan uw vlaggenmasten uitvoeren. Wij controleren uw masten, verversen de vlaggen of banieren en maken de vlaggenmast(en) ook schoon indien dit nodig is. Het onderhoudscontract is geheel afhankelijk van uw situatie en wensen. Neem daarom voor een vrijblijvend voorstel gerust contact met onze verkoopafdeling op.

Herstel

Vlaggenmasten staan in weer en wind buiten. De weersomstandigheden, kunnen in combinatie met een vlag of banier, ervoor zorgen dat onderdelen slijten of stuk gaan. Onze monteurs komen graag bij u langs om de vlaggenmast te herstellen, zodat alles weer naar behoren functioneert. Dit alles komt de uitstraling van uw organisatie ten goede.

Windwaarschuwing

Vlaggen zijn het visitekaartje voor uw bedrijf en een belangrijk communicatiemiddel. Maar wat laat u zien als vlaggen versleten in de vlaggenmasten hangen? Om een goede uitstraling te behouden en om schade te voorkomen bieden wij u een gratis windwaarschuwingsdienst aan. In verband met de levensduur van uw product adviseren wij u de vlaggen vanaf windkracht 7 uit de mast te halen.

Aanmelden kan eenvoudig door uw voornaam en postcode in te voeren. Op basis van uw postcode wordt automatisch het dichtstbijzijnde meetstation berekend. Als er hoge windsnelheden worden gemeten krijgt u een bericht met hierin een waarschuwing en advies.

Onderhoud Windwaarschuwing

* Deze dienst is een service van Swedamast Nederland BV. Aan deze dienst kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

Bij Swedamast Nederland BV kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587658

E-mailadres:
info@swedamast.nl