Wij leveren veel producten voor de buitenkant van uw pand, maar wij bieden ook een ruim assortiment aan van indoorproducten. Krijgt u bezoek uit het buitenland of staat uw bedrijf binnenkort op een beurs? Wij ontzorgen u graag en kunnen tafelvlaggen, frames, roll-up banners of indoorbanieren leveren. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen en doeksoorten. Hieronder kunt u het gewenste product selecteren voor meer informatie of contact met onze adviseurs opnemen.

Indoorbanieren

Indoorbanieren-HLIndoorbanieren zijn een ideaal communicatiemiddel waarmee u de aandacht van uw klanten kunt vestigen. Deze banieren kunnen worden vervaardigd van verschillende indoormaterialen. Standaard worden de indoorbanieren met stok of posterstrip afgewerkt. Alle formaten zijn hierbij mogelijk en onze adviseurs helpen u graag

Roll-up banners

roll-up-banner-ivendo-marketing-groningenHeeft u binnenkort een beurs of presentatie? Denk dan eens aan een roll-up banner of een L-banner. Onze roll-up banners zijn voorzien van een matglans indoordoek en hoogwaardig aluminium frame, compleet geleverd met handige draagtas. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te plaatsen in uw showroom of bij uw presentatie en worden standaard geleverd met een mat Frontlit of een licht Airtex indoordoek, een hoogwaardig aluminium frame en een handige draagtas. L-banners zijn geproduceerd van een mat decotex indoordoek en leveren wij met een hoogwaardig aluminium frame plus handige draagtas.

Stretchframes

StretchframeMet stretchframes is oneindig te variëren. Van simpele ‘fotolijsten’ tot uitgebreide presentatiewanden en beursopstellingen. Een speciaal polyester indoordoek wordt fullcolour geprint en door middel van een pees onzichtbaar afgewerkt. Bekijk hier onze voorbeelden of neem contact op voor de mogelijkheden en/of voor het aanvragen van een offerte.

Tafelvlaggen

TafelvlaggenHeeft u een beurs, presentatie of wilt u bezoek uit binnen- en buitenland op een leuke manier ontvangen? Denk dan aan een tafelvlag. Een kleine vlag aan een houten of chromen stander waarmee u uw logo naar voren brengt. Naast tafelvlaggen met bedrijfslogo’s leveren wij een tafelvlaggen van alle landen van de wereld. Tafelvlaggen zijn leverbaar als vlag of banier. Veelvoorkomende maten van de tafelvlaggen zijn 10x15cm en 15×22,5cm. Klik hier voor meer informatie over tafelvlaggen.

Meer informatie?

Bij Swedamast Nederland BV kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587658

E-mailadres:
info@swedamast.nl