Verhuur van vlaggen en vlaggenmasten

Voor tijdelijke doeleinden is ons brede verhuurassortiment perfect van toepassing. Wij beschikken over grote aantallen huurmasten en huurvlaggen die u voor iedere gewenste periode kunt huren. Ideaal voor uw evenement of bijeenkomst.

Vlaggenmast huren

Tijdelijk een vlaggenmast nodig op uw evenement of locatie? Vlaggen en vlaggenmasten zijn een perfect middel om uw evenement aan te kleden of om de aandacht te trekken van uw bezoekers. Onze huur vlaggenmasten zijn cilindrisch en u heeft de mogelijkheid om de standaardvariant met kikker te huren of de optie met een vaste banieruithouder. U kunt deze gemakkelijk (laten) plaatsen in onze mastbakken of plaatsen middels een grondboor.

Vlaggen

Beschikt u (nog) niet over eigen vlaggen? Ook wij kunnen u voorzien van vlaggen met uw logo, de logo’s van eventuele sponsoren of vlaggen in het teken van uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Mastbakken

Mastbakken zijn geschikt om huur vlaggenmasten stabiel te plaatsen op harde ondergronden zoals bestrating, asfalt of grind. Een mastbak heeft het gewicht van 350 kg, de vlaggenmast en uw uiting kunnen hierdoor geen kant op.

Nationale vlaggen

Nationaliteits- en provincievlaggen zijn in vele formaten beschikbaar vanuit ons verhuurassortiment, de vlaggen kunnen per periode worden gehuurd voor uw zakenbezoek, evenement of bijeenkomst.

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Bij Swedamast Nederland BV kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587658

E-mailadres:
info@swedamast.nl

verhuur huur vlaggenmast bouwplaats evenement

verhuur huur vlaggenmast bouwplaats evenement