Beachvlaggen zijn zeer geschikt om te gebruiken bij een beurs, evenement, bedrijf of sportvereniging. Het zorgt voor herkenning en heeft een speelse functie. Ze zijn gebruiksvriendelijk, licht in gewicht en bestaan uit duurzaam frame en vlaggendoek.

Onze beachflags zijn leverbaar in verschillende afmetingen en de frames zijn gemaakt van solide aluminium buizen van 30mm Ø. Iedere beachflag leveren wij standaard inclusief grondpen en luxe draagtas. Met de grondpen steekt u de beachflag eenvoudig in de grond en voor indoor gebruik van een beachflag leveren wij diverse accessoires, zoals een vulbare parasolvoet of een voetplaat.

Doeksoorten

De doeksoorten die het meeste voorkomen bij beachflags zijn Tricot Polyester Polyglans (TPP) en Longlife Polyester. De levensduur per doeksoort is afhankelijk van de locatie en van de weersomstandigheden. Beachflags die geconfectioneerd zijn met een afgeronde hoek, hebben een langere levensduur, omdat hierbij de kracht beter wordt verdeeld.

Afmetingen

Onze beachflags zijn leverbaar in verschillende formaten:

  • 155x70cm doekformaat, 195cm framemaat
  • 250x70cm doekformaat, 290cm framemaat
  • 360x75cm doekformaat, 400cm framemaat
  • 455x75cm doekformaat, 495cm framemaat

Aanleverspecificaties

Om een zo goed mogelijk eindresultaat van uw vlag te behalen, is een goed digitaal bestand van uw ontwerp essentieel. Als u uw logo of opdruk heeft laten maken bij een reclamebureau, dan kunnen zij in veel gevallen de verzending van het bestand regelen.

Wanneer u geen contact hebt met een reclame- of ontwerpbureau vindt u hieronder een korte uitleg over hoe u bestanden kunt aanleveren.

  • Aan te leveren bestanden moeten geschikt zijn voor de PC en dienen als vectorbestand te worden aangeleverd. (Adobe Illustrator CS6, Adobe Photoshop CS2, Coreldraw X7);
  • Teksten dienen altijd te zijn omgezet naar contouren;
  • Kleuren dienen aangeleverd te worden in PMS (coated) of RAL kleuren;
  • Foto’s dienen als TIFF, PSD of JPG bestand worden aangeleverd in fullcolour, niet in RGB (BMP, GIF en geplaatste afbeeldingen zijn vaak niet geschikt);
  • Foto’s dienen een minimale resolutie te hebben van 400dpi bij een schaal van 1:10 van de uiteindelijke beeldgrootte (niet softwarematig verhogen)

U kunt uw bestanden versturen naar info@swedamast.nl.

Meer informatie?

Bij Swedamast Nederland BV kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587658

E-mailadres:
info@swedamast.nl

Beachflag-Voges-e1580904991914-600x600