Polyester vlaggenmasten

Polyester vlaggenmasten zijn altijd conisch en worden geleverd met een nastelbaar kantelanker. Onze polyester vlaggenmasten zijn 3mm dik en worden in de lengte geproduceerd uit verschillende lagen. Hierdoor zit er een naad aan de zijkant. Dankzij de speciale gelcoating zijn de masten UV-bestendig. Standaard worden de masten in het wit (RAL 9010) geleverd, maar tegen meerprijs is coaten in een andere kleur mogelijk.

Standaard(kikker)

Een vlaggenmast voorzien van een kikker is de klassieke manier om de vlag te hijsen. De vlag of wimpel wordt via de koordgeleider in de top van de vlaggenmast gehesen, hierna is het koord te bevestigen aan de buitenzijde van de mast via de kikker. Bij deze variant loopt het koord buiten de vlaggenmast om.

 

Vlagtype voor dit type vlaggenmast: Rechtformaat vlaggen of hoogformaat vlaggen

ISS anti-diefstalsysteem

Het complete ISS-systeem systeem beschikt over een inwendige vlaggenlijn. Het koord wordt bij dit type vlaggenmast beschermd achter een cilinderslot die u afsluit met een sleutel. De vlag wordt aan de bovenkant vastgemaakt en aan de onderkant dient u het gewicht te bevestigen, zodat de vlag bij iedere weersituatie strak zal hangen. Doordat het koord niet aan de buitenkant van de mast wordt bevestigd, maakt de vlaggenmast minder lawaai en zorgt deze voor minder overlast.

 

Vlagtype voor dit type vlaggenmast: Rechtformaat vlaggen of hoogformaat vlaggen

Liersysteem

Vlaggenmasten voorzien van een liersysteem zijn voorzien van een inwendig lint, die u met de meegeleverde lierslinger eenvoudig kunt bedienen. Ook bij dit systeem beschikt de vlaggenmast aan een gewicht welke aan de onderzijde van de vlag wordt bevestigd. Doordat het koord/lint niet aan de buitenkant van de mast wordt bevestigd, maakt de vlaggenmast minder lawaai en zorgt deze voor minder overlast.

 

Vlagtype voor dit type vlaggenmast: Rechtformaat vlaggen of hoogformaat vlaggen

Vaste baniersysteem

Wilt u gebruik maken van banieren dan heeft u een vlaggenmast nodig met een uithouder aan de bovenzijde. De vaste banieruithouder is een systeem dat voorzien is van een roterende aluminium uithouder in de top van de mast. Aan de onderzijde van de banier wordt een gewicht bevestigd, hierdoor hangt de baniervlag altijd strak en is uw uiting ook zichtbaar als het windstil is. Het vervangen van de baniervlag is alleen mogelijk door de vlaggenmast middels het grondanker te kantelen.

 

Vlagtype voor dit type vlaggenmast: Banieren

Hijsbaar baniersysteem

Een vlaggenmast met een hijsbaar baniersysteem is voorzien van een inwendige vlaggenlijn inclusief cilinderslot (of lier) en een hijsbare aluminium uithouder. De baniervlag is simpel te hijsen via het koord aan de binnenzijde van de vlaggenmast. De uithouder komt in zijn geheel naar beneden, hierdoor is het niet nodig om de vlaggenmast te kantelen. Aan de onderzijde van de banier wordt een gewicht bevestigd, hierdoor hangt de baniervlag altijd strak en is uw uiting maximaal zichtbaar.

 

Vlagtype voor dit type vlaggenmast: Banieren. (Incidenteel zijn rechtformaat vlaggen mogelijk)

Offerte aanvragen    Dhr.Mevr.

    This will close in 190000 seconds

    Offerte aanvragen