Verhuur

Voor tijdelijke doeleinden is ons brede verhuurassortiment perfect van toepassing. Wij beschikken over grote aantallen huurmasten en huurvlaggen die u voor iedere gewenste periode kunt huren. Ideaal voor uw evenement of bijeenkomst.

Vlaggenmasten

Vlaggenmasten zijn een perfect middel om uw evenement aan te kleden of om de aandacht te trekken van uw bezoekers. Onze huurmasten zijn cilindrisch en u heeft de mogelijkheid om de standaardvariant met kikker te huren of de optie met een vaste banieruithouder. Wij leveren de masten op locatie en ook het plaatsen van de huurmasten is mogelijk.

 

Mastbakken

Mastbakken zijn geschikt om huurmasten stabiel te plaatsen op harde ondergronden zoals bestrating, asfalt of grind. Een mastbak heeft het gewicht van 350kg, de vlaggenmast en uw uiting kunnen hierdoor geen kant op.

Landenvlaggen

Nationaliteits- en provincievlaggen zijn in vele formaten beschikbaar vanuit ons verhuurassortiment, de vlaggen kunnen per periode worden gehuurd voor uw zakenbezoek, evenement of bijeenkomst. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen    Dhr.Mevr.

    This will close in 190000 seconds

    Offerte aanvragen