Kwaliteiten:

– Glanspolyester(vlaggendoek)
– Frontlit 510gr(zeildoek)
– Blockout 610gr(zeildoek)
– Mesh 300gr(zeildoek)

Spandoeken

In elk gewenst formaat kunnen wij spandoeken produceren, compleet afgewerkt naar uw wens. Spandoeken kunnen worden bevestigd in een aluminium frame of voor tijdelijke doeleinden door middel van koord en clips op elk gewenste locatie.

Bouwhekdoeken

Een bouwlocatie kan gemakkelijk worden voorzien van uw logo of uiting door gebruik te maken van bouwhekdoeken. De bouwhekdoeken worden geproduceerd in de standaard afmeting 335x175cm en zijn voorzien van zeilogen op de zijkanten, de doeken kunnen simpel worden bevestigd door gebruik te maken van spanelastieken of tiewraps.

Afmeting:
330x175cm

Kwaliteit:
– Frontlit 510gr(zeildoek)
– Mesh 300gr (zeildoek)

Gevelbanieren

Deze banieren zijn ideaal om aan de gevel van uw bedrijfspand te bevestigen, de banieren worden compleet geleverd inclusief RVS gevelbanieruithouders. De banieren worden strak gespannen tussen beide spanners, hierdoor blijft uw uiting altijd zichtbaar onder alle omstandigheden.

Eventbanner

De eventbanner is een uniek systeem om banieren aan lantaarnpalen of bestaande masten te monteren. Het systeem is geschikt voor zowel permanente als tijdelijke toepassingen, uithouders zijn eenvoudig middels RVS banden te monteren. Door gebruik te maken van een speciaal veersysteem in combinatie met de glasfiber uithouders, kunnen banieren in vrijwel iedere mast worden gemonteerd.

Afmeting:
– Maximale breedte 70cm

Kwaliteit:
– Blockout 610gr (zeildoek)

Offerte aanvragen    Dhr.Mevr.

    This will close in 190000 seconds

    Offerte aanvragen