Grondbevestigingen

Kantelanker

Het kantelanker is de ideale manier om uw vlaggenmast gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te plaatsen. De onderzijde van het anker wordt middels beton gestort in de grond, de bovenzijde van het anker is standaard geassembleerd in de vlaggenmast. Plaatsing op bestaande grondankers is in overleg mogelijk.

 

Bestel uw kantelanker hier.

Grondbuis

Een aluminium grondbuis is een eenvoudige manier om de vlaggenmast te plaatsen, dit systeem is echter alleen passend in combinatie met een cilindrische vlaggenmast. Circa 10% van de vlaggenmast dient in de grondbuis geplaatst te worden, dit gaat ten koste van de lengte van de vlaggenmast.

Muurbeugels

In bepaalde situaties is het niet mogelijk om een vlaggenmast in de grond te plaatsen, voor deze gevallen zijn muurbeugels een goede oplossing om alsnog uw vlagvoering een professionele uitstraling geven.

Muurkantel-constructie

Met het gebruik van een muurkantel-constructie worden de vlaggenmasten aan de gevel bevestigd, op dakrandhoogte wordt een kantelanker bevestigd. De vlaggenmast kan simpelweg op het dak worden gekanteld indien onderhoud of het vervangen van vlaggen nodig is.

Mastbok

Diverse vlaggenmasten kunnen worden geplaatst in een gegalvaniseerde stalen of hardhouten mastbok. De vlaggenmast wordt op twee punten bevestigd en deze kan simpel worden gekanteld door de onderste bout los te draaien.

Mastput

Een mastput is een ideale oplossing voor incidenteel gebruik van de vlaggenmast. Een mastput wordt in de straat geplaatst en is voor vele verschillende diameters vlaggenmasten geschikt. De vlaggenmast is gemakkelijk te plaatsen in de mastput en te verwijderen. De mastput is afsluitbaar en overrijdbaar zodat het straatbeeld hier geen hinder van zal ondervinden.

Offerte aanvragen    Dhr.Mevr.

    This will close in 190000 seconds

    Offerte aanvragen